cintaku..

Monday, June 14, 2010

kerinduan pada masa yg terluah...

seindah arinya berlalu..tak akn berulang kembali..
diri kini myelam bagai tak akn timbul kembali..
andai masa mampu ku putarkn..
kan ku henti ketika dan saat itu..
jauhnya diri mu melangkah myusun masa depan..
yg pastinya hnya berserah pada takdir..
mampukah kita kan myerahkn kembali..
harga cinta dan tingginya harapan...
utk melakar hari2 yg bakal mendatang..
doa dan usaha akn menemaniku..agar prjalanan ku dan arapan ku...
akn pasti mgekori masa mu...
dan aku tahu..ko kenal ape itu cinta ku...
smga ko berjaya sayangku...
hadiahkn aku dgn sejuta kbahagian..kerna aku pastinya akn bertahan..
ksabaran ku adelah usahaku..
utk cinta dan masa depan ku..
ku ingin mimpi2 malam ku ..bertemankn angan2 dan doa ku..
agar aku mjadikn diri ku..
isteri..ibu buat kbahagian mu...
aku menantimu sayangku....

Friday, June 11, 2010

sakit lagi ke hati aku...

em...lama dah tak buka blogs...bila buka je..huhuhu..
ari2 ditemankn dairy..syg my dairy..
ari ni aku buka fcb abg..entah kenapa aku tetiba sakit hati lak..
aku nampak minah 2 komen kat fcb abg aku..aku pun buka lah fcb die..hhuhuhu..dasar tol..
aku buka lak blogs die..huhuhu..memang dasar..
ok..selesai kat c ni..
aku tahu antara kita ade yg tak kena..maksud aku adelah..
em..ape pun yg perna terlepas dan trluah 2..aku rasa ckup lah..
aku sakit lagi ke???entah lah..aku penat...mana nk layan peragai c abg 2 ..em..
kin ade benar juga ape yg dulu dia katakn..mcm c abg 2 tak de komitmen..
aku setuju..c abg memang bz gile skrg..its ok..aku tak kisah lah..
masalhnya di ini...aku tak pena ckp ape2 tntg ko ya..cuma masa 2..ape je yg ko msj or ckp kat aku..aku ckp kat c abg 2..
entahlah..aku trkejut ko..tpi aku sedar..
salah juga kan..tpi aku nk jawapan..2 yg aku ckp semua kat abg..tpi hnya allah tahu..(*huhuhu..)
aku tak pena burukn ko..
ok..bab gila talak..aku tahu..tapi gila TALAK.. 2 tak de gi ade kat aku..bab c abg 2 tak pena TALAK aku gi wat masa ni...tak tahu lah..otw kot...
mcm ni lah minah oi...cerita antara kita sampai c ni je..aku penat..
ko dgn hidup ko..aku dgn hidup aku..if ko nk kwn dgn c abg 2..go on..aku on je..
aku dgn dia still brsama..aku malas dah..nk sakit2 lgi..and now..i feel so sory to u minah..
ape yg kita tak kena..pas ni aku tak nk ade ape2 gi ceta kat fcb ko and blogs ko tng "that gurl.."
aku tahu..angap lah kita tak pena kenal...aku cuma nk buka mcm biasa blogs ni dan fcb ku..
psl ko dgn c abg..ape2 je lah...terima kasih kerna dulu perna bantu aku..that gurl..
o ya..pasal fcb or fc..demi allah..aku bukn alisya..kalu ko nk sgt..bongkarlah semuanya..k..aku tak nk ambil tahu...suka ati lah..
to u c abg...love u so much..go on..